Korarrangementer i foråret 2015

For at give kormedlemmerne mulighed for at følges til evt. korarrangementer , der afholdes i forår 2015 kan I orientere Monica om jeres tilmeldinger.

Send en mail til Monica schroder.ktm@stofanet.dk

Efter tilmeldingsfristen sender jeg en mail med mailadresser på alle, der har tilmeldt sig en given koncert,hvorefter I kan kontakte hinanden og aftale nærmere.

Evt. interesse for en givent arrangement kan I også skrive til mig om, så kan jeg orientere jer om andre med lignende "lyster"

Vi kan naturligvis også tale om evt. koncerter, når vi mødes til koraftener.

 

 

Assens synger/Forårskorstævne:   30.maj kl. 9-17         Tidsfrist 1.februar

www.sangkraft.dk/Assens synger

 ( se mail fra Vivi den 20.1.2015)

 

Workshop med musik af Carl Nielsen- Ollerup Efterskole lørdag den 7.3. kl. 10-?´

www.fynskefolkekor.dk                                                        Tidsfrist 7.februar

 

Andre arrangementer:

Forberedelse og gennemførsel af Carl Nielsen koncert:

Fredag den 8.5. kl. 18.00   på Ådalsskolen i Bellinge

Lørdag 9.5. kl. 10. på Ådalsskolen i Bellinge

Søndag den 10.5. kl. 10. på Ådalsskolen i Bellinge

kl. 16.00 Koncert i Odense Koncerthus

 

tilføjelse 2.2.2015

http://folkekor.dk/node/12408

                                                                                          Tidsfrist 2.3.2015

 

(se mail fra Vivi den 22.1.2015)

 

Tryllefløjten på Valdemar slot : Forestillingerne afvikles fra den 4.8.til og med den 13.8.

Foresyngning 3.2. kl. 16.30-19.30

Øveaftener hver torsdag i foråret indtil 18.6.

mail til valdemarsslotkoret@mail.com

(se mail fra vivi den 30.1.2015)

 

 

 

 

 

 

 

Her er opskriften på Jyttes supertvebakkekage med hindbærfløde

6 æg

500 g. sukker

2 tsk. vanilje

8 tvebakker

100 g. hasselnødder

5 dl. piskefløde

500 g. optøede hindbær ( eller andet frugt)

Pisk æg, sukker og vanilje lyst og skummende. Knus tvebakkerne, hak nødderne. Dette vendes i æggemassen. Kom blandingen i en bradepande på 25X 35 cm, beklædt med bagepapir, som skal være godt smurt.

Bages ca. 45 min. ved 175 grader.

Vend den varme kage ud på et fad, fjern bagepapiret med det samme og lad den afkøle.

Pisk flødem til skum og vend hindbærrene. Fordel det over kagen.

 

Hvis man tager en 1/2 portion passser det til en lagkageform.

Her bages kagen ved 160 grader i ca. 35 min.

Kagen kan fryses ned.

 

 Her er opskriften på:

Anne LisesTunrand/tunmousse

1 dåse tun i vand

1 lille løg

2 dl. piskefløde

salt

peber

1 spk. hakket persille/dild/kørvel

6 blade husblas

 

Mos tunen, hak løget fint, pisk fløden til skum.

Bland tun,piskefløde,krydderurt i en skål, hæld husblasen langsomt i.

Hæld i skyllet randform eller anden form og lad det stivne.

Vend det ud på et fad og pynt med f.eks. æg, rejer, tomater, agurkeskiver/krydderurter.

Server med brød og evt. cremefraiche dressing.