Fakta om  Kertemindekoret 

 
Koret blev startet som en forening i 1973 under navnet Amandakoret. I 2004 blev det ændret til Kerteminde Motetkor med hovedvægt på kirkemusik. På grund af ny dirigent og nyt repertoire ændres navnet til Kertemindekoret fra august 2018.


Foreningens formål er at styrke interessen for korsang og er åben for alle, der kan og vil synge og som vil deltage i prøver og koncerter.

 

Vi er ca. 30 medlemmer i et blandet kor med såvel sopraner, alter, tenorer og basser. 

Vores dirigent er Maria Hørup, som har dirigeret koret fra august 2017.


Repertoiret er hovedsagligt danske sange, viser og kirkemusik. Vi har også "snuset" lidt til forskellige rytmiske sange.

 

I efteråret 2018 har vi indledt et samarbejde med Fynbokoret og afholdt fælleskoncert i Odense Rådhussal sammen andre deltagere se her .

 
Sæsonen går fra september til maj med fri i alle skoleferier. 

Koret mødes hver torsdag aften kl. 19.00-21.30

Koraftenerne indeholder såvel sangteknik som sangtræning, samtidig med at vi lægger vægt på godt socialt samvær.

I løbet af efteråret afholdes en hel kordag i slutningen af oktober. Her arbejder vi med stemmetræning og repertoiret til vores julekoncerter. Derudover er der også her tid til hyggeligt socialt samvær.

Pris for deltagelse i koret er pt. 675,- kr. for en sæson.

 
Der er ingen optagelsesprøve eller krav om, at man kan læse noder, men nye medlemmer må regne med en prøveperiode, og det er en fordel, at man kan synge rimeligt rent.


Hvis du har lyst til en prøveaften eller til at deltage i vores kor, er du meget velkommen til at møde op torsdag aften i Kulturhus Fjorden kl. 19.00

Du er også velkommen til at kontakte et af bestyrelsens medlemmer .