Her er opskriften på Jyttes supertvebakkekage med hindbærfløde

6 æg

500 g. sukker

2 tsk. vanilje

8 tvebakker

100 g. hasselnødder

5 dl. piskefløde

500 g. optøede hindbær ( eller andet frugt)

Pisk æg, sukker og vanilje lyst og skummende. Knus tvebakkerne, hak nødderne. Dette vendes i æggemassen. Kom blandingen i en bradepande på 25X 35 cm, beklædt med bagepapir, som skal være godt smurt.

Bages ca. 45 min. ved 175 grader.

Vend den varme kage ud på et fad, fjern bagepapiret med det samme og lad den afkøle.

Pisk flødem til skum og vend hindbærrene. Fordel det over kagen.

 

Hvis man tager en 1/2 portion passser det til en lagkageform.

Her bages kagen ved 160 grader i ca. 35 min.

Kagen kan fryses ned.

 

 Her er opskriften på:

Anne LisesTunrand/tunmousse

1 dåse tun i vand

1 lille løg

2 dl. piskefløde

salt

peber

1 spk. hakket persille/dild/kørvel

6 blade husblas

 

Mos tunen, hak løget fint, pisk fløden til skum.

Bland tun,piskefløde,krydderurt i en skål, hæld husblasen langsomt i.

Hæld i skyllet randform eller anden form og lad det stivne.

Vend det ud på et fad og pynt med f.eks. æg, rejer, tomater, agurkeskiver/krydderurter.

Server med brød og evt. cremefraiche dressing.